single-image

Afslibning af trapper er en god idé af flere grunde

Når man tænker på det med at afslibe noget af træ, så er det oftest, når man lægger det, såsom ved en terrasse udendørs, hvor det så lige får noget efterbehandling, så det kan holde sig godt og længe.

Eller hvis man har et gulv af træ, der lige skal holdes ved lige ved et jævnligt tjek via en afslibning, eller der er sket et uheld, så man må have fagmanden ud en ekstra gang end beregnet.

Ved sådan et tilfælde kan det også være, man lige tager kantlisterne og andet af træ med, så det giver et sammenhængende udtryk.

Men man overser nogle gange, at sådan en omgang afslibning af materialer af træ også kan ske med andre ting end det nævnte: Det kan være en vindueskarm, gelændre og – netop – en trappe.

Derfor bør man få slebet ens trappe ned

Du skal ikke være bange for, at fordi man sliber i trappen, så forsvinder den også alt for meget ind. Det skal der godt nok mange afslibninger til, før det sker.

Men det kan være, du skal have foretaget afslibning af trapper i Køge af flere eller blot af en følgende grund(e):

– Der er kommet splinter i det.
– Du har lige sat trappen op.
– Der er sket et uheld på det.
– Børn og/eller dyr er kommet til husstanden, som er mere udsatte på en trappe.

Dog er det så også klart, at skal sådan en trappe have en god omgang og effekt ud af afslibningen, så skal den have en efterbehandling, og så kan man af gode grunde ikke træde på den.

Så man må planlægge, at man ikke kan komme ovenpå eller nedenunder i en kortere periode alt efter, hvad man bedst kan undvære.

Men en afslibning vil bestemt være på sin plads, og du kommer til at holde af det i længden.

Leave a Comment

Your email address will not be published.