Epoxy Resin – produktet med de mange gode egenskaber

21 marts 2022
Marie Pedersen

advertorial

Epoxy er et stærkt bindemiddel, som kan bruges i bl.a. lim, maling, fugemasser mm. Fordelen ved epoxy er, at det hærder hurtigt og hårdt. Epoxy Resin er et produkt, som kan anvendes til alt fra udfyldning af revner og knaster, til kreative projekter. Mange har set de såkaldte resin borde, som er plankeborde med en eller flere striber epoxy resin, samt evt. andre produkter som maling eller glimmer. 

Epoxy Resin

Epoxy resin til skibsreparationer

Epoxy resin kan bruges til reparation af glasfiberskibe. Et hul i bunden af et skib er kritisk, også selvom der måske blot er tale om en lille revne. Epoxy resin er nemt at bruge, og giver en flot og glat overflade. Ved brug af epoxy resin skal man dog være opmærksom på, at produktet hærder hurtigt efter, at man har blandet hærder og epoxy. Det skal derfor gå stærkt med at udfylde revnen eller hullet.

Slip kreativiteten løs med epoxy resin

Epoxy resin kan ikke kun bruges til gulve og skibe, men også til kreative projekter. Kombinationen af, at produktet er flydende og sætter sig hurtigt gør, at man skabe de fineste mønstre. Blander man sin epoxy resin med pigment eller glimmer, giver det uendelige muligheder for at skabe smukke kunstværker. Fra borde og surfboards til skærebræt og bordskånere, med epoxy resin er der ingen undskyldning for ikke at finde din kreative side frem.

Epoxy Resin

Epoxy resin bruges sammen med såkaldte hærdere. Produkterne skal blandes grundigt inden brug, for at give det bedste resultat. Der må hverken være for koldt eller for varmt i lokalet, når man arbejder med produktet, og det kan påvirke det flærdige resultat hvis luftfugtigheden er for høj.

Epoxy resin kan desuden bruges til at lave smykker. Bruger du epoxy resin sammen med dine børn, er det vigtigt at holde øje med at det ikke kommer i nærheden af øjnene eller kommer på huden. 

Flere Nyheder