Er din grund forurenet?

30 august 2021
Steffen Hansen

Har du været så uheldig at købe et stykke jord der er forurenet, eller har du købt hus med jord til, og opdaget at jorden er forurenet. Så har du brug for at få jorden renset. Nu tænker du måske, hvordan renser man jord? Det er en kompliceret proces, men heldigvis findes der specialister der kan rense jorden for dig. Hvis du står med et stykke forurenet jord og har brug for finde nogen nogen der kan rense det for dig, så læs mere i denne artikel.

Ring til kommunen

Har du en mistanke om at din grund er forurenet? Så bør du som det første ringe til kommunen. De har eksperter ansat, som kan komme ud til dig og foretage nogle målinger og jordanalyser, der enten kan bekræfte eller afkræfte, om din grund virkelig er forurenet. Hvis jorden er forurenet så skal den renses. Kommunen kan hjælpe dig med at finde et firma til opgaven, eller du kan selv finde et firma der kan hjælpe dig med dit problem.

Spørg efter anbefalinger i dit netværk

Det er en god idé at spørge rundt i sit netværk, for at finde ud af om der er nogen du kender der har haft lignende problemer, og dermed erfaring med et firma der kan rense jorden for dig. Det er altid godt at spørge i sit netværk, fordi det består af folk der kender dig og vil dig det bedste. Det er ikke sikkert at du kender nogen, der kan hjælpe men måske de gør.

Læs andres anmeldelser på nettet

En god måde at finde et firma der kan hjælpe dig, er ved at søge efter dem på internettet. Her kan du også finde anbefalinger af de forskellige firmaer, og dermed undgå en masse bøvl og i stedet finde de bedste fra starten. Har du brug for at få renset din jord, så læs mere her: https://www.fortum.dk/services/jordrensning 

Flere Nyheder