single-image

Få aftale om ejendomsservice i Odense

Som medlem af bestyrelse eller som administrator for en beboelses ejendom har du brug for en god service aftale. Ejendomsservice på daglige basis er vigtig for at såvel bygningerne som de omkringliggende arealer ikke skal forfalde hen over årene. Med et dygtigt ejendomsservice firma kan du sikre at ejendommen holder sig pæn og ren.

Hvor kan jeg få professionel ejendomsservice i Odense?

Hvis ejendommen som du bestyrer eller administrerer har sin fysiske beliggenhed omkring Odense kan du med fordel vælge MECO Service ApS som din udbyder af ejendomsservice.

Hos MECO Service ApS vil du altid få en kundevendt og service minded betjening samt ejendomsservice ydelser i top klasse. Alle de dygtige medarbejdere hos MECO Service ApS er fuldt ud klar over hvor stor en tillidssag ejendomsservice udgør – og hvad det kræver af den enkelte medarbejder at beskæftige sig med drift og vedligeholdelse af beboelses ejendomme.

MECO Service ApS har mange års erfaring med ejendomsservice i boligkomplekser af alle størrelser og typer, og servicerer såvel ejer foreninger som andels boliger og leje boliger. Når du vælger MECO Service ApS som din ejendomsservice udbyder vil du altid få udarbejdet et individuelt tilbud som tager udgangspunkt i ejendommens behov.

MECO Service ApS overlader intet til tilfældighederne og inspicerer helst bygninger og fælles arealer forud for udfærdigelse og afgivelse af tilbud. På den måde kan du være helt sikker på at de rette services inkluderes i aftalen. Og så slipper du for at betale for ydelser som du ikke får brug for.

Hvad kan MECO Service ApS hjælpe med?

MECO Service ApS tilbyder de mest elementære og grundlæggende former for ejendomsservice så som trappevask, vinduespudsning, rengøring og vedligeholdelse af indendørs og udendørs fælles arealer, småreparationer og forbedringer samt lejlighedsvis snerydning. Du kan læse mere, og kontakte MECO Service ApS for et tilbud på ejendomsservice, på hjemmesiden mecoservice.dk

Leave a Comment

Your email address will not be published.