single-image

Få det bedste tilbud på en billig hjemmeside til firmaet

Er du ejer af en mindre virksomhed – for eksempel et håndværker firma – og har du besluttet at virksomheden skal have en hjemmeside? Så bør du se dig godt for. Der er nemlig masser af bureauer derude, som gerne vil sælge dig en hjemmeside, og også tage sig lidt for godt betalt derfor.

Mange af de større bureauer ser nemlig ingen god forretning eller profilering i at fremstille billige hjemmesider til små og mellemstore virksomheder, og vil måske prøve at sælge dig en masse features og funktionalitet som du slet ikke har brug for. Derfor bør du gøre dig umage, og være kritisk i forhold til din virksomheds egentlige behov, når du skal vælge din leverandør af en billig hjemmeside.

Hvorfor har jeg overhovedet brug for en hjemmeside?

Måske tænker du, at det ikke er besværet værd at få oprettet en hjemmeside. Men her tager du grueligt fejl. En virksomheds hjemmeside er dens ansigt ud ad til, og er med til at gøre firmaet synligt på nettet. Nu om stunder vil stort set alle kunder benytte Google eller lignende søgemaskiner til at finde de leverandører af produkter eller service ydelser, de overser.

Har du ikke en hjemmeside, og er din virksomhed således ikke synlig på Google, risikerer du at gå glip af indbringende opgaver eller salg. Din hjemmeside tjener samtidig som dine kunders primære kontakt kanal til dig – og er hjemmesiden i besiddelse af noget så simpelt som en kontakt formular, vil kunderne langt hurtigere kunne få fat på dig eller på dine medarbejdere.

Hvor kan jeg få et tilbud på en billig hjemmeside?

Leder du således efter et bureau med speciale inden for design af hjemmesider til mindre virksomheder, kan du med fordel kontakte Dam Studio ApS. Her kan du få et uforpligtende tilbud på en billig hjemmeside – læs mere på damstudio.dk

Leave a Comment

Your email address will not be published.