single-image

Få en el installatør til at hjælpe med elektrikerarbejdet i boligen

Som lægperson er det temmelig begrænset hvilke former for elektriker arbejde du selv må udføre. Du må selvfølgelig gerne selv udskifte en pære som er sprunget, eller en sikring i dit hfi relæ. Men skal der trækkes nye kabler i forbindelse med oprettelse af nyt strøm udtag til en lampe, eller skal hfi relæet udskiftes, skal der en autoriseret el installatør eller elektriker på banen. Dette er et lovkrav for at beskytte dig og øvrige beboere mod store el relaterede skader.

Hvem kan hjælpe med mit el arbejde i Horsens?

Er du bosiddende i Horsens eller i nærmeste omegn kan du få professionel assistance til elektriker opgaver hos Norup El-teknik. Norup El-teknik er din el installatør i Horsens – et rigtig godt bud på en autoriseret el installatør eller elektriker som kan hjælpe dig med alle tænkelige former for arbejde som vedrører elektriske installationer.

Norup El-teknik har over fjorten år på bagen som elektriker service firma og er ejet og drevet af elektriker og el installatør Michael H. Norup. Hos Norup El-teknik kan du få professionel assistance til alle typer el arbejde, for eksempel lovliggørelse af el tavler, fejlfinding på eksisterende elektriske installationer eller oprettelse og implementering af nye.

Ingen opgave er for stor eller for lille for Norup El-teknik, som gerne giver sig i kast med elektriker arbejde for såvel private kunder som for større erhvervs virksomheder, produktion og industri eller i forbindelse med nybyggeri og entreprise.

Norup El-teknik yder der ud over særlige services så som byggeplads sikring og installations tjek af boliger forud for oprettelse af ejerskifte forsikring. Og skal du have opsat adgangs kontrol, videoovervågning eller lignende sikkerheds systemer i din ejendom kan Norup El-teknik også være behjælpelige hermed.

Hvis du ønsker en uforpligtende snak om dine behov for elektriker arbejde i hjemmet eller i virksomheden kan du altid kontakte Norup El-teknik via hjemmesiden norup-el.dk

Leave a Comment

Your email address will not be published.