Flere steder har allerede valgt akustikloft

18 juli 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er begrænset, hvor mange mennesker der har lyst til at være de første, der kaster sig over noget nyt og især ikke som forsøgskaniner.

Man siger måske, at man er med, hvor tingene sker, men sandheden er, at man vil se det lidt på afstand, for det kan jo vise sig, at man får katten i sækken i form af noget, som der egentlig trængte til en tur mere på tegnebrættet, før det blev lanceret.

Hvis det så ligefrem handler om noget, der skal bruges på ens hus, så kan de have så store konsekvenser, at hjemmet aldrig bliver det samme igen, og det koster en mange penge at få sat op – og senere taget ned igen og sat noget nyt op, der virker.

Derfor giver det god mening, at man lige venter og ser, om der er andre, der har succes med det, inden man selv kaster sig over det.

akustikloft

Akustikloft har allerede gået sin sejrsgang flere steder

For eksempel har du måske aldrig hørt om et akustikloft, men du kan da godt læse dig frem til, at det kan have sine fordele at bruge – hvis det vel at mærke virker.

For man kan jo skrive nok så mange pæne og flotte ting om det, men hvis det så reelt set ikke virker, så er det jo bare fis i en hornlygte.

Derfor er det rart at se, at når man undersøger det fænomen nærmere, som der er akustikloft, så kan man se, at der både er private og større steder, der ikke er private, som der har valgt at bruge det.

Det ser endda flot ud.

Det kan være dét, som der er med til at gøre, at man selv får det indført derhjemme, for der er jo tydeligvis andre, der turde, og nu vil man ikke sakke helt bagud og være den sidste, der får sat et akustikloft op.

Flere Nyheder