single-image

Husk udstyr til din cykel, når du handler cykel på nettet

Har du besluttet dig for at købe en ny cykel på nettet, skal du selvfølgelig også huske at købe alt udstyret til den. Dermed kommer du godt og sikrest fra start. 

Et af de steder, hvor du kan finde alt det udstyr til cykler, du kan bruge, er time2bike.dk. Det er en stor webshop, hvor de både forhandler herrecykler, damecykler og en lang række forskelligt cykeludstyr. 

Først og fremmest må du ikke glemme cykelhjelmen. Mange vil ikke gå med den, fordi de synes, at den får dem til at se dum ud, eller den ugler deres hår. Hvis du er typen, der aldrig ville køre uden sele i bilen, er det helt åndssvagt, at du kører uden hjelm på cyklen. 

Derudover kan det også være en god ide, at du køber for eksempel et barnesæde sammen med din cykel. Hvis du har et barn, kan du jo lige så godt bestille sædet sammen med cyklen. Så har du slået to fluer med et smæk, og du behøver ikke at forholde dig til at skulle det senere. 

Cykelcomputer kan gøre dig hurtigere

En tredje oplagt form for udstyr til din cykel, som du også kan finde på webshoppen time2bike.dk, er en cykelcomputer. Den kan tracke, hvor hurtigt du kører, og hvor meget du kører. Det kan være med til at motivere dig til at køre både hurtigere og længere. Hvis du går op i, hvor meget du får trænet, er den et fuldstændig uundværligt køb.

Når du køber en ny cykel, bør du også se på, om den kommer med alt det udstyr, du skal bruge. Det kan for eksempel være, om der er støtteben og bagagebærer på. Er der ikke det, kan du jo også lige så godt bestille det sammen med din cykel. På den måde kan du montere det, når du får det og så komme i gang med at cykle umiddelbart efter.