Lån penge nemt og bekvemt, lige når det passer dig

18 januar 2021
Lotte Hindsberg

I dag er der mange muligheder for at låne penge, og med internettet og online bankerne har det aldrig været nemmere. Online banker er ofte nemmere og hurtigere at låne i end hos en traditionel bank, og de beder heller ikke om sikkerhed.

Hvis du har brug for at låne et større beløb, kan du blive bedt om at fremvise en lønseddel som bevis for at du har en indtægt og kan betale lånet tilbage.

En anden fordel er at du kan sidde hjemme i ro og mag og ansøge, når det passer dig og ikke når din bankrådgiver har tid. Ofte kan det også være rart ikke at skulle svare en fremmed på, hvad pengene skal bruges til. Du kan få mere info omkring et lån på mange af de forskellige sammenligningssider og bankernes hjemmesider.

De gratis sammenligningssider

Et godt sted at få mere information om de forskellige lån, er de forskellige sammenligningssider. Sammenligningssiderne er specialiseret i at undersøge og sammenlige de forskellige mange former for lån, der er i dag. Du kan også få hjælp til at finde 3 forskellige lån du kan ansøge og efterfølgende sammenligne.

Det er især ÅOP, rentesatsen og hvad er betingelserne for at tilbage betale lånet ud før tid. Hvis det sidste ikke er muligt bør du som udgangspunkt ikke låne pengene i den bank. 

Du kan også, hvis du kender nogle der har lånt tidligere, spørge dem om deres erfaringer med at låne i den specifikke bank. Hvis du ikke kender nogle kan du gå ind på f.eks. Trustpilot og se hvad andre har haft af erfaringer.

Husk at du ikke skal se på de enkelte erfaringer, men om der er noget der går igen hos flere af dem der har skrevet en anmeldelse. Det giver et bedre billede af at låne i den specifikke bank.

Flere Nyheder