lad din maler i Allerød hjælpe dig med indvendig maling

17 maj 2020
Astrid Pedersen

Har du og familien besluttet jer for at slå nye rødder i det nordsjællandske – nærmere betegnet hyggelige og børnevenlige Allerød? Og har I måske allerede fundet drømmeboligen blandt det store udvalg af lækre huse og flotte lejligheder i byen? Så er I sikkert allerede i fuld gang med at pakke flyttekasserne og bestille en flyttebil, så I hurtigst muligt kan komme i gang med at indrette huset eller lejligheden.

Men her bør du måske lige slå bremserne i. Der er nemlig overvejende sandsynlighed for at boligen kan trænge til en istandsættelse. Det er de færreste bolig ejere som ulejliger sig med at male vægge, lofter og træværk eller afslibe gulve når de ved at boligen alligevel skal sælges.

Måske fremstår stuer og værelser pæne og lyse, med hvide vægge og lofter. Dette kan dog sagtens skyldes at sælger forud for fremvisningen har smurt et lag hvid maling på for at få boligen til at tage sig så godt ud som muligt. Men hvis væggene inden under malingen ikke er behandlet på behørig vis, vil det pæne look ikke holde længe. Og derfor er det en rigtig god idé at komme i bund med et solidt stykke malerarbejde forud for indflytning, så at I ikke står i suppedasen efter et par måneder.

Hvor finder jeg et pålideligt malerfirma i Allerød?

Det er selvfølgelig ikke sikkert, at du selv har tid til – eller mulighed for – at forestå malerarbejdet. Måske skal du afhænde jeres gamle bolig, hvilket også er en krævende proces. Derfor er det en god idé for dig at få fat på et malerfirma, som kan klare istandsættelse af vægge, lofter og træværk i den nye bolig – hurtigt og med et langt flottere og mere holdbart resultat end hvad du selv ville kunne præstere.

Du kan finde din lokale maler via Malerkanonen.dk

Flere Nyheder