Lad eBoligadvokat ordne papirarbejdet ved boligkøb

19 oktober 2020
Astrid Pedersen

Skal du købe bolig – og har du måske allerede udset dig et hyggeligt hus eller en lækker lejlighed hvor du gerne vil tilbringe de næste mange år? Så bør du på forhånd sætte dig grundigt ind i al dokumentation vedørerende boligen. Det drejer sig for eksempel af referater fra boligforeningens generalforsamlinger, foreningens budgetter og regnskaber samt lokalplaner og servitutter.

Hvad kan en boligadvokat hjælpe med?

Når du således står for at skulle gennemlæse al denne dokumentation kan det godt være svært at se hvor man skal ende eller begynde. Samtidig er det ikke altid helt lige til at gennemskue hvad det er man skal kigge efter i denne forbindelse. Det ved en boligadvokat – og derfor kan du trygt overlade denne opgave til ham eller hende.

En boligadvokat kan på baggrund af en grundig gennemlæsning af oven for nævnte dokumenter hurtigt vurdere om der skulle gemme sig forhold som kunne have indflydelse på boligens – og dermed din – fremtidige økonomi. Det kan for eksempel være kommunale planer om anlæggelse af veje eller opførelse af anlæg i umiddelbar nærhed af drømmehuset. Det kan også dreje sig om tvivlsomme lån i – eller en mangelfuld drift af – den ejendom i hvilken ønske lejligheden ligger placeret. Og så kan der selvfølgelig eksistere unikke forhold for boligen som ikke stemmer overens med dine ønsker til en sådan.

Din boligadvokat vil efter gennemlæsning af dokumenterne kunne oplyse dig om disse, og på baggrund heraf råde dig til eller fra et køb. Uanset om du vælger at følge advokatens råd eller ej vil du således have truffet din beslutning omkøb af bolig på et oplyst grundlag. Og så slipper du for i værste fald at stå som teknisk insolvent i løbet af føje år.

Hvis du ønsker en boligadvokat til en god pris kan du finde ham eller hende via https://eboligadvokat.dk/boligadvokat/ 

Flere Nyheder