single-image

Leder du efter værksted, brugt bil, ny Toyota eller nyt fra bilbranchen?

– Så skulle du tage at besøge Det Digitale Bilhus. 23 bilhuse fra rundt omkring i Danmark har sat sig sammen i et hjørne af internettet for at gøre det nemmere for dig at købe brugt eller ny bil, leje eller lease, finde informationer om værksteder og reservedele, læse nyheder fra bilbranchen og meget andet. 

Du kan naturligvis stadig besøge de fysiske bilhuse, værksteder og forhandlere. Det Digitale Bilhus er bare et godt sted at starte for dig, der gerne vil sidde hjemme og for eksempel følge med i branchens nyheder eller have overblikket over brugte biler til salg i dag.

Brug for hjælp til større eller mindre reparationer?
Hos Det Digitale Bilhus kan du også nemt finde adresser og kontaktoplysninger på et værksted i nærheden, som er klar til at hjælpe, hvis din bil er brudt sammen, har brug for større eller mindre reparationer eller bare skal til service. Alle værkstederne er autoriserede Toyota-værksteder, men håndterer alle bilmærker og -modeller.

På udkig efter ny brugt bil?
Det Digitale Bilhus har også en overskuelig database, som er nem at søge i, hvis man leder efter en brugt bil. Man finder især mange brugte biler af mærkerne Toyota, Fiat, Mitsubishi, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional og Iveco, og der er desuden et stort udvalg af lettere brugte demo-biler. 

Der er altid flere end 700 brugte biler til salg i oversigten på hjemmesiden.

På jagt efter den nye Toyota?
Hvis man mere er på udkig efter en ny Toyota, er man også det helt rigtige sted, når man er landet i Det Digitale Bilhus. Langt de fleste af bilforretningerne, som står bag Det Digitale Bilhus, er nemlig autoriserede Toyota-forhandlere, og de samarbejder om hurtigt og nemt at skaffe præcis den bil, du ønsker dig, hjem til det bilhus, som er nærmest dig uanset hvor I landet, det er.

Leave a Comment

Your email address will not be published.