Malerfirma i Birkerød: ingen grund til at udfordre sig selv

06 august 2020
Anders Lundtang Hansen

Der er flere områder, hvorpå sådan et malerfirma i Birkerød ikke skal forsøge at yde eller gøre mere, end hvad de ikke kan.

Det kunne være dem her, men det kunne også være nogle helt andre: https://malerkanonen.dk/malerfirma-birkeroed/

Det mest klassiske eksempel er nok, at kunden beder om at få udført en ydelse, som man måske ikke er helt stærk i og måske har fejlet i før, men malerfirmaets udsendte mener på stedet, at nu er det lykkens gang, så de forsøger alligevel.

… og fejler. 

Den slags kan blive dyrt at rette og ende med at blive en udgiftsopgave at udføre.

Så er der sådan noget med, at en medarbejder måske føler sig presset til at udføre en opgave, som vedkommendes fagforening eller for den sags skyld Arbejdstilsynet ikke ville være tilfredse med, at vedkommende gjorde.

Men man føler sig presset i situationen, så man udfører det alligevel. Selv hvis det ender godt, er det ikke heldigt, for så ender man bare med at blive sat til noget lignende igen – og man bliver måske endda så presset til endnu sværere situationer.

Der er også det personlige perspektiv, hvor man måske har noget højdeskræk af døje med, men man bliver beordret op på en høj stige, eller man tvinger sig selv til at gøre det alligevel for at gøre chefen og kunden glad.

Dette er selvfølgelig imponerende i situationen, men det er ikke smart, fordi det for det første kan gå galt, så ens skræk bliver øget gevaldigt, og ellers bør man jo komme den slags til live via terapi og andet, selvom de siger, at se frygten i øjnene hjælper en – den slags skal planlægges.

I sidste ende er det kun godt for firmaets ve og vel, omdømme og de ansattes helbred, at man ikke presser citronen mere, end hvad godt er.

Flere Nyheder