Man egner sig måske ikke lige til alt fra Love Lingeri

04 april 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er så utroligt mange lækre, sexede og frække ting hos https://www.love-lingeri.dk/ , dog er det bare ikke for alle, at det lige passer på.

Med mange af tingene på denne hjemmeside er det jo noget, hvor man viser en del hud, og udover at man skal føle sig hjemme i ens egen krop – som disse ting kan hjælpe en med – så skal man også helst have kroppen til det.

For selvom det her måske ikke er ting, som man vil vise sig frem i så meget, så kan man risikere, at man bliver kommenteret på det.

Og det er bare ikke heldigt, hvis man nu viser sig frem for en, som man har følelser for, og så viser det sig, at vedkommende ikke synes, man ser pæn ud i det, som man har købt fra denne butik.

Det kan være svært, men man må se sandheden i øjnene, for selvom det måske ikke rører en til at starte med, så kan det komme senere.

love lingeri

Måske er der noget andet fra Love Lingeri, der passer dig bedre?

Eventuelt kan der være noget andet fra stedet, som der passer dig bedre, og det kan være, der skal en ærlig veninde til, der kan sige til dig, om du ser pæn ud i noget, inden du køber det.

Og du skal især ikke købe det for småt.

Eventuelt kan man købe sig en mundering, som man godt kunne tænke sig at se smuk ud i i fremtiden, og så arbejder man sig i retning af at få sådan en krop, hvilket kan kræve en indsats på flere områder.

Det er trods alt bedre, at man anerkender, hvad der passer en, og hvad der ikke passer en, for så slipper man for en masse kommentarer.

Når man så kan passe ned i noget fra Love Lingeri, så kan man skuffe alle dem, der afviste en tidligere.

Flere Nyheder