single-image

Skal jeg vælge en havetraktor eller en plæneklipper

Det er en fantastisk ting at have sin egen have, man kan nyde solen, læse en god bog, have havefester, grille og meget mere. Der er dog også en del arbejde ved at have en have. Du skal plante, så, beskære, luge og ikke mindst slå græs. Det at slå græs er en kedelig opgave. Det er også en opgave, du nemt kommer til at bruge mange timer på. Faktisk op imod 39 timer pr. sæson, hvis du har en normal græsslåmaskine. Hvis du ikke gider, eller kan slå græs på den måde, kan det tænkes, at det måske er på tide at overveje en havetraktor eller en robotplæneklipper. 

Gør livet nemmere

Hvis du gerne vil slå dit græs, men gøre det på en nem måde, kan det tænkes, at du skal investere i en havetraktor. De fås i mange størrelser og former og med en masse forskelligt tilbehør, som også gør dem multifunktionelle. Fordi den kan fås i mange størrelser, kan du også købe en, når du bor i en normal villa.  Derudover er det ikke nødvendigt at købe en, der bruger benzin, de fleste er efterhånden eldrevne, og det er derfor heler ikke et køb, som vil skade miljøet.

Spar tid

Det er blevet ret populært at få en robot plæneklipper. De er selvkørende og klarer nemt de samme opgaver som en traditionel plæneklipper eller din havetraktor. Robotplæneklipperen kan dog kun slå græs. Der vil du, med en havetraktor, kunne bruge den til flere ting, og dit valg er derfor meget afhængig af, hvad du har brug for. Så hvis du slet ikke gider beskæftige dig med at slå græs, er robotplæneklipperen det rigtige valg for dig. Der skal du nemlig kun indstille den første gang, efter du har købt den og derudover bruge et par timer pr. sæson på at vedligeholde den og skifte blade mm.

Leave a Comment

Your email address will not be published.